Petrecerea timpului

In timpul sejurului la Gruiul Colunului se poate petrece timpul atingand obiective esentiale pentru imbunatatirea calitatii vietii personale, pentru ancorarea in valorile autentice si pentru indepartarea de factorii toxici ai cotidianului actual.

Pescuitul, care nu este doar o arta, ci inseamna si relaxare, pasiune si multa rabdare. El este considerat ca fiind o activitate desfasurata pentru a scapa de stres si pentru a evada din cotidian, din monotonie.

Inainte de toate, pescuitul este considerat un sport, insa foarte multe persoane trateaza pescuitul ca pe o activitate pe care o pot desfasura la fiecare sfarsit de saptamana si chiar si in timpul concediilor de vara. Chiar daca pare o activitate destul de simpla, de-a lungul timpului au fost dezvoltate si introduse numeroase tehnici de pescuit pentru fiecare dintre acestea folosindu-se un anumit tip de echipament.

Ca si sport, pescuitul are beneficii medicale insemnate, avand rolul de a elimina stresul acumulat din timpul perioadelor solicitante si de a forma armonios o legatura puternica intre corp, minte si suflet. Practic, pescuitul te ajuta sa te cunosti pe tine insuti. Pe langa tonifierea musculaturii bratelor si corpului, practicarea pescuitului scade tensiunea arteriala, accelereaza circulatia sangelui si ofera corpului un confort necesar.

Ca si hobby, pescuitul are ca si avantaj faptul ca este o activitate care se desfasoara in aer. Pescuitul poate reprezenta o modalitate inedita de a calatori si de a vizita locuri noi, exista numerose tehnici de pescuit care pot fi aplicate diverselor tipuri de ape. Chiar daca mergeti pe o balta privata sau pe malul unui rau de munte, pescuitul poate ajuta pe oricine sa se simta mai aproape de natura.

Pescuitul va ofera posbilitatea sa admirati peisajele minunate din Tara Oltului si sa va bucurati de linistea si pacea din natura primitoare.

Pentru incepatori sau pentru cei care nu au la indemana propriile echipamente, va oferim undite spre inchiriere si permise de pescuit turistic si la cerere, meniuri “pescaresti” pentru a da savoare “trofeelor”.\

Permisele de pescuit se achizitioneaza de la AJVPS Sibiu – procedura de care ne putem ocupa noi pentru oaspetii nostri

Menu